РАЗЛОЗИ ЗАШТО МУШКАРЦИ ТРЕБА ДА НОСЕ ТОРБЕ

РАЗЛОЗИ ЗАШТО МУШКАРЦИ ТРЕБА ДА НОСЕ ТОРБЕ

2 Jul 2022
  • Сподели:

НЕМА МЕСТА ЗА ВАШЕ ОСНОВНЕ СТВАРИ

Ако сте модеран мушкарац, знаћете како је тешко пронаћи елегантне панталоне – само да бисте схватили да имају лажне џепове или да уопште немају џепове! Дакле, чак и ако носите светло, биће вам потребне основне ствари у руци – што није добро изгледа. 

Мушка торбица или 'мурсе' је савршено решење – може чак да побољша ваш изглед.

БУЛКИ ПОЦКЕТС

Чак и ако ваше панталоне имају довољно простора у џеповима, попунити их до њиховог капацитета једноставно није добар изглед. Искрено речено, не би требало да буде избочина из ваших панталона!

ТО ЈЕ МОДЕРНО

Без обзира на ваш стил или пол, дизајнерска торба једноставно има способност да подигне било коју врсту естетике и учини да изгледате луксузно као и увек. 

На пример, никада не можете погрешити са монограмом Гуцци мурсе или Лоуис Вуиттон торбом за каиш. 

ОНИ СУ У ТРЕНДУ

На писти често видимо мушкарце украшене елегантним компактним муркама. У ствари, андрогина мода је у порасту – посебно у брендовима високе моде као што су Гуцци и Телфар. 

ОНИ СУ ИНВЕСТИЦИЈА

Не стварно. Дизајнерске ташне су и инвестиција у ваш стил и џеп. У 2021, дизајнерске ташне су показале вредност препродаје до 68%

Дакле, за разлику од других неозбиљних производа, можете га продати за добар РОИ кад год вам досади. 

ПРОДАЈТЕ НАМ ДАНАС

ИСТОРИЈСКИ РОДНО НЕУТРАЛАН

Историјски гледано, мушкарци су носили торбе вековима, у ствари, то је био основни део одеће просечног мушкарца пре него што су измишљени џепови. 

Без обзира на ваш пол, дизајнерска торба је додатак који може побољшати сваки изглед – само додаје мало пица и креативности једноставној одећи. 

Мушкарац са дизајнерском торбом не само да је удобнији и елегантнији – већ показује да му је удобно у својој сексуалности и да се не плаши испробавања нових ствари. 

 

Луксити