СВЕ ШТО ТРЕБА ДА ЗНАТЕ О МИКРОЧИПИМА LOUIS VUITTON

СВЕ ШТО ТРЕБА ДА ЗНАТЕ О МИКРОЧИПИМА LOUIS VUITTON

2 April 2022
  • Сподели:

УЗРОК МИКРОЧИПОВА LOUIS VUITTON

Кодови датума Лоуис Вуиттона само вам говоре где је направљен и у ком месецу је направљен. Штавише, ове ставке нису јединствене, код се може делити са другим ставкама у истој серији. Због тога, ДА БИСТЕ ИСПРАВНО СЕРТИФИКАЛИ АРТИКЛ, ПОТРЕБНО ВАМ ДОДАТНО ИСТРАЖИВАЊЕ И ЗНАЊЕ О БРЕНДУ И ПРОИЗВОДУ.
 
Пошто кодови нису јединствени за сваки артикал, фалсификаторима је постало лако да обману људе који немају неопходно знање за сертификацију дизајнерских предмета брендова као што је Лоуис Вуиттон. Зато Лоуис Вуиттон надограђује на РФИД чипове на тржишту преплављеном фалсификованим артиклима. Главни разлог зашто су имплементирани је да помогну продавачима у враћању и поправкама. Пошто помоћници у продавницама Лоуис Вуиттон-а нису професионални сертификатори, могућност скенирања чипа им помаже да провере аутентичност повраћаја.
 
КОЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ МИКРОЧИП ЧУВА?
Лоуис Вуиттон микрочипови чувају много више информација од само кодова датума. Неки од ових детаља могу укључивати:
 
  • Земља и фабрика у којој је предмет произведен
  • Стил торбе
  • Опис торбе
  • Кад се торба прода
  • Коме је то продато
  • Продавница или веб локација у којој је торба купљена
ИДЕНТИФИКАЦИЈА МИКРОЧИПА ЛОУИС ВУИТТОН
Ако сте купили Лоуис Вуиттон артикал произведен након 1. марта 2021., предмет ће вероватно имати РФИД ознаку у себи. Међутим, ови микрочипови су сићушни, мале величине и танки као папир, често се стављају испод подлоге торбе и стога нису видљиви.
 
Постоје апликације које се могу преузети да би се скенирао чип, али информације сачуване на чипу су доступне само преко апликације за особље Лоуис Вуиттона, која није доступна јавности.
 
КАКО ОБЕЗБЕДИТИ АУТХЕНТИЧНОСТ ЛОУИС ВУИТТОН ТОРБЕ?
Дизайнерска чанта
 
Нажалост, чак и микрочипови могу бити фалсификовани – посебно зато што оригинални софтвер за аутентификацију није доступан јавности. Дакле, ЈЕДИНИ НАЧИН ДА БУДЕТЕ АПСОЛУТНО СИГУРНИ ДА ЈЕ АРТИКЛ АУТЕНТИЧАН ЈЕ ДА КУПИТЕ ОД ПРОДАВНИЦА ЛУЈ ВУТОНА ИЛИ ОД ПОВЕРЕНИКА  .
 
Наши сертификатори имају дугогодишње искуство у рецензији Лоуис Вуиттон-а и других дизајнерских брендова. Ово укључује његове материјале, карактеристике, стилове, кодове и многе друге важне детаље које просечан корисник можда неће пронаћи. Чак и без кода, наши талентовани аутентификатори гледају сваки детаљ од фонтова до зрна и платна, велики аутентификатор може да разликује лажно од правог.
 
 
LOUIS VUITTON