ЗАЩО Е ВАЖНО ДА НОСИМ БИЖУТА ?

ЗАЩО Е ВАЖНО ДА НОСИМ БИЖУТА ?
9 октомври 2021
 

 

От друга страна мъжете са привлечени първоначално от външната красота на жената , вътрешната красота се разкрива на по-късен етап. Всеки мъж иска неговата партньорка да бъде красива и добре поддържана , да се гордее с нея и да и се възхищава. Затова декорирането е цяло изкуство , което трябва да бъде овладяно от всяка жена, която се стреми да развива женствеността си. Да имаш много красиви бижута и да ги носиш всеки ден е една от основните задачи на жените.

Различните бижута ни оказват различно въздействие, например обеците и особено дългите увеличават женската енергия. Колиетата украсяват зоната на най-важните енергийни зони – гърлото, сърцето и слънчевия сплит. Разкривайки тази област на тялото, ние пестим енергия, която впоследствие спомага за развитието на креативност, вяра, състрадание и самочувствие. Пръстените също влияят на движението на енергията в тялото. Всяка жена трябва да има пръстени – талисмани, които са най-силните защитници.

Носенето на бижута е отговорност на жените. Красивите бижута изпълват жената с енергия и хармония. Те са най-силното оръжие за привличане и вдъхновение на мъжа. Жената трябва да бъде красива и уверена в себе си и да привлича вниманието на мъжа.

А ръчно изработените бижута носят още по-голяма енергия, тъй като майсторът е вложил част от неговата енергия и част от душата си в тях.

 

Бижу Свят

Памук, лен, вискоза, коприна са тъканите, създадени да ви носят прохлада през горещото лято. Естествените тъкани са предпочитани пред синтетичните по няколко причини. Синтетичните материи съдържат химикали и хората с високо чувствителна кожа трябва внимателно да правят своя избор.

прочети още

Символите за пране, посочени върху дрехи и други текстилни изделия, могат да бъдат толкова объркващи. Всеки е преживявал поне веднъж ситуация, в която изважда любимата си дреха от пералнята и открива, че тя е смачкана, обезцветена, степана, смалена с няколко размера или невероятно развлачена, с една дума – повредена. В този момент ни се е искало да сме обърнали по-голямо внимание на символите за пране, да сме отделили време да разучим кой символ какво означава, но…

прочети още

Със застудяването на времето и падането на първия сняг, все повече се замисляме за дебелите дрехи в гардероба си. Протягаме ръка към вълнените пуловери, жилетки и шалове, които са така необходими през студените дни. Днес ще ви представим два от най-топлите, модни и харесвани типа вълна – кашмир и мохер… и техният дълъг път до гардероба на съвременния човек.

прочети още

Върджил Абло създаде чанта специално за благотворителен търг в сътрудничество с аукционната къща Christie’s , който ще се проведе в подкрепа на Лувъра.

прочети още

Мъжете първи са носили обувки на ток. Векове наред, обувките на ток са били знак за висок стандарт в живота, а не за разделение между половете. Било е много важно за мъжете които яздят да имат токове на обувките си, за да могат да се задържат на стремена по време на бърза езда.

прочети още

MILAN - Нова иновативна маратонка, вдъхновена от баскетболните стилове на старото училище и най-величественото от животните, е на път да заеме централния корт. Представяме ви "Talon" - кожен и висококачествен хайлайтър с ясно изразена гумена подметка от орелски нокът. Преразглеждайки мощно животно, което е използвал в миналото, Джузепе взе емблематичния талон на орела и го превърна в дизайнерски код за вземане на изявления. Веднага носталгичен, предизвикателен и напълно актуален, „Талонът“ е най-новият участник в маратонката на Джузепе Заноти.

прочети още

Дамите фаворитизират подбран минимум от дрехи и никога не изваждат поне една трета от наличното в гардероба. Изборът на жените се съсредоточава върху пет любими стайлинга, в които влизат обикновено чифт дънки, няколко тениски, блузи или жилетки.

прочети още