Нова иновативна маратонка "Talon" от Джузепе Заноти

Нова иновативна маратонка "Talon" от Джузепе Заноти
19 март 2020

 Вдъхновена от величествената лекота на орела, заедно с културата на уличния стил, представена в емблематичните американски баскетболни филми като „Белите мъже не могат да скочат“, маратонката Spring Spring Summer 2020 е нов израз на сила и стил. „Талонът“ подрива класиката и носи свежа енергия. Изработен от гладка кожа и издръжлива текстилна материя, чистият облицован висок плот се отличава със супер лека конструкция, заедно с латексна подметка за допълнителен комфорт и допълнителна височина. Неговата текстура, цветове и комбинация от материали канализират метрополии и съвременна градска среда. 

Специален дизайн за изрязване и монохроматична обработка на логото в горната част закръглят внимателните детайли. Веднага пънк, натрапчив и отчетлив, „Маратонките са моя мания - казва Джузепе Заноти. „Те са се превърнали във форма на самоизразяване, така че с "Talon" наистина исках да създам маратонка, която да се чувства носталгична и съвременна; занижен, но и мощен. " Започвайки с иновативния протектор на маратонките - лека гумена подметка, оформена с орелски нокът, „Talon” буквално се плъзга покрай останалите. 

Това не е първият път, когато Джузепе споменава дивата природа в своите проекти. От крокодили до змии до дракони, тези символи добавят слой сила и сила, но от всички тях орелът е заинтригувал Джузепе най-много. „Орелът е едновременно грациозен и мощен - може да се адаптира към различни среди и е в състояние да изрази силата си дори и в най-предизвикателните“, казва Джузепе. „Обичах присъщата дихотомия и символика и исках да я нося тази маратонка.

 

 

21 май 2020
"Пепеляшка е доказателство, че чифт обувки могат да променят живота ти!" - Кристиан Лубутен

Мъжете първи са носили обувки на ток. Векове наред, обувките на ток са били знак за висок стандарт в живота, а не за разделение между половете. Било е много важно за мъжете които яздят да имат токове на обувките си, за да могат да се задържат на стремена по време на бърза езда.

прочети още
30 ноември 2019
Защо жените имат пълен гардероб с дрехи, а носят само 5 от тях?

Дамите фаворитизират подбран минимум от дрехи и никога не изваждат поне една трета от наличното в гардероба. Изборът на жените се съсредоточава върху пет любими стайлинга, в които влизат обикновено чифт дънки, няколко тениски, блузи или жилетки.

прочети още