ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО МЪЖЕТЕ ТРЯБВА ДА НОСЯТ ЧАНТИ

ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО МЪЖЕТЕ ТРЯБВА ДА НОСЯТ ЧАНТИ

2 юли 2022
  • Сподели:

НЯМА МЯСТО ЗА ВАШИТЕ ОСНОВНИ НЕЩА

Ако сте модерен мъж, ще познаете трудностите при намирането на стилни панталони – само за да разберете, че те имат изкуствени джобове или изобщо нямат джобове! 

Мъжка чанта или „murse“ е идеалното решение – тя дори може да подобри външния ви вид.

ОБЕМНИ ДЖОБОВЕ

Дори панталоните ви да имат достатъчно място в джобовете, запълването им докрай не изглежда добре. Честно казано, не трябва да има никакви издутини, идващи от панталоните ви!

ТОВА Е МОДЕРНО

Независимо от вашия стил или пол, дизайнерската чанта просто има способността да повдигне всякакъв вид естетика и да ви накара да изглеждате луксозно както винаги. 

Например, никога не можете да сбъркате с монограм Gucci murse или чанта за колан Louis Vuitton. 

ТЕ СА МОДЕРНИ

Вече все по-често виждаме мъже, облечени в стилни компактни пантофи. Всъщност андрогинната мода е във възход – особено в марките за висока мода като Gucci и Telfar. 

 

ТЕ СА ИНВЕСТИЦИЯ

Не наистина. Дизайнерските чанти са инвестиция във вашия стил и джоб. През 2021 г. дизайнерските чанти показаха стойност при препродажба до 68%

Така че, за разлика от други несериозни продукти, можете да го продадете за добра възвръщаемост на инвестициите, когато се уморите от него. 

ПРОДАЙТЕ НИ ДНЕС!

ИСТОРИЧЕСКИ НЕУТРАЛЕН ПО ПОЛ

Исторически погледнато, мъжете са носили чанти от векове, всъщност те са били основна част от облеклото на средния мъж, преди да бъдат изобретени джобовете. 

Независимо от вашия пол, дизайнерската чанта е аксесоар, който може да подсили всяка визия – тя просто добавя малко сол и креативност към семплото облекло. 

Мъж с дизайнерска чанта е не само по-удобен и стилен – но това показва, че той се чувства удобно в своята сексуалност и не се страхува да опитва нови неща. 

 

Луксити