ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА МИКРОЧИПОВЕТЕ НА LOUIS VUITTON

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА МИКРОЧИПОВЕТЕ НА LOUIS VUITTON

2 април 2022
  • Сподели:

ПРИЧИНАТА ЗА МИКРОЧИПОВЕ НА LOUIS VUITTON

Кодовете на Louis Vuitton  за дата, ви казват само къде е произведена и кой месец е произведена. Нещо повече, тези елементи не са уникални, кодът може да бъде споделен с други артикули в същата партида. Следователно, ЗА ДА УДОСТОВЕРИТЕ ПРАВИЛНО ДАДЕН АРТИКУЛ, ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ПОЗНАНИЯ ЗА МАРКАТА И ПРОДУКТА. 

Тъй като кодовете не са уникални за всеки артикул, за фалшификаторите е станало лесно да заблуждават хора, които нямат необходимите познания за удостоверяване на дизайнерски артикули от марки като Louis Vuitton. Именно това е причината Louis Vuitton да надстрои до RFID чипове на пазар, който е наводнен с фалшиви артикули. Основната причина, поради която те бяха приложени, е да се помогне на асистентите в магазините при връщания и ремонти. Тъй като асистентите в магазините на Louis Vuitton не са професионални удостоверители, възможността за сканиране на чипа им помага при удостоверяване на автентичността на връщанията.

 

КАКВА ИНФОРМАЦИЯ СЪХРАНЯВА MICROCHIP?

Микрочиповете на Louis Vuitton съхраняват много повече информация, отколкото просто кодове за дата. Някои от тези подробности могат да включват:

  • Държавата и фабриката, в която е произведен артикулът
  • Стил на чантата
  • Описание на чантата
  • Когато чантата е продадена
  • На кого е продадена
  • Магазинът или уебсайтът, от който е закупена чантата

ИДЕНТИФИЦИРАНЕ НА МИКРОЧИПА НА LOUIS VUITTON

Ако сте закупили артикул на Louis Vuitton, произведен след 1 март 2021 г., артикулът вероятно ще има RFID етикет вътре в него. Тези микрочипове обаче са мънички, малки са по размер и тънки като хартия, също често се поставят под подплатата на чантата и затова не се виждат.

Има приложения, които могат да бъдат изтеглени, за да сканират за чипа, но информацията, съхранявана в чипа, е достъпна само чрез приложение на персонала на Louis Vuitton, което не е достъпно за обществеността.

КАК ДА УДОСТОВЕРЯ АВТЕНТИЧНОСТТА НА ЧАНТА LOUIS VUITTON?

Дизайнерска чанта

За съжаление, дори микрочиповете могат да бъдат фалшифицирани - особено след като оригиналният софтуер за удостоверяване не е достъпен за обществеността. Така ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СТЕ АБСОЛЮТНО СИГУРНИ, ЧЕ ДАДЕН АРТИКУЛ Е АВТЕНТИЧЕН, Е ДА КУПИТЕ ОТ МАГАЗИНИТЕ НА LOUIS VUITTON ИЛИ ОТ ДОВЕРЕН ЛУКСОЗЕН МАГАЗИН КАТО 

Нашите удостоверители имат дългогодишен опит в прегледа на Louis Vuitton и други дизайнерски марки. Това включва неговите материали, характеристики, стилове, кодове и толкова много други важни детайли, които може да не бъдат открити от обикновения потребител. Дори и без кода, нашите талантливи автентикатори разглеждат всеки един детайл от шрифтовете до зърното на кожите и платното, страхотният автентикатор може да различи фалшива от истинската сделка.