КАК ДА УДОСТОВЕРЯВАМE ЧАНТИ И ОБУВКИ GUCCI

КАК ДА УДОСТОВЕРЯВАМE ЧАНТИ И ОБУВКИ GUCCI

17 март 2022
  • Сподели:

УДОСТОВЕРЯВАНЕ НА ЧАНТИ И ЧАНТИ GUCCI
КАЧЕСТВО НА МАТЕРИАЛА

Leather Gucci Bag

 
Автентична чанта Gucci ще бъде изработена от най-качествена кожа и материали. Ако забележите, че чантата ви е направена от евтин "неестествено съвършен" машинно изработен синтетичен материал или фалшива кожа - вероятно това е фалшификат! Истинската кожа Gucci ще има естествени несъвършенства, защото е естествена кожа. Трябва да има аромат на естествена кожа вместо миризма на химикали или пластмаса. Уверете се, че има гладка текстура, която не се усеща гумена като фалшива кожа.
 
ИКОНАТА МОНОГРАМА GUCCI

Authentic Gucci MonogramЧантите Gucci в стил монограм разполагат с емблематичното двойно G лого, проверете консистенцията и разстоянието между шарката. Лявата G трябва да е обърната напред, докато дясната G трябва да е назад и с главата надолу. Фалшивият монограм ще има нередности като Gs с различен размер и непоследователно разстояние.

ЛОГОТО GUCCI
Authentic Gucci Bag LogoВ зависимост от стила, логото на Gucci от външната страна на чантата може да се различава. Стандартните блокиращи се Gs са стандартното лого и обикновено се поставят отпред на чантата, капака или капака. Трябва да е позлатен, но в някои случаи името или логото на Gucci е релефно или отпечатано върху кожата.

КАЧЕСТВО НА ХАРДУЕРА
Gucci Bag Hardware
 
Фалшификаторите не могат да копират хардуера на автентичните чанти Gucci. Оригиналните чанти Gucci имат висококачествен хардуер, който е позлатен или изработен от масивен метал.
 
Gucci Authentic Leather Bag
 
Ципове, елементи и друг хардуер трябва да имат гравиране на Gucci, което има висококачествено покритие с равномерно разстояние и официален шрифт на Gucci.

КАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА И ШИВ
 
Gucci handbag buckle detailВнимавайте за скъсани конци и неравномерни шевове, това са признаци на фалшификат! Шевовете на оригиналните чанти Gucci ще бъдат идеално равномерни, с конец със същия цвят като кожата.

Чантата за прах GUCCI

Authentic Gucci Dust Bag
 
Портмонета Gucci се доставят с висококачествени торбички за прах, обикновено те са в светъл медена пита или тъмнокафяв цвят с отпечатано лого на GG или името на марката Gucci. По-новите чанти на Gucci идват с бяла торбичка за прах с емблемата на Gucci, пришита отпред.
 
Brown Gucci Dust Bag
 
Имитационни опаковки ще бъдат направени от евтини материали. Уверете се, че сте проверили симетрията и разстоянието на етикета на Gucci.

ПРОВЕРЕТЕ ЕТИКЕТА И СЕРИЙНИЯ НОМЕР

Authentic Gucci Serial NumberAuthentic Gucci bags will have a heat stamp or label stitched on the interior, which features the brand name, the registered trademark and mentions it was “Made in Italy”. The underside of the label has to show the serial number, which is usually two sets of 6-digit numbers.Gucci Serial NumberMany modern Gucci bags also have a QR Code printed on a tag, usually located next to the tag that contains the serial number. On vintage bags the number sequencing may vary and have 5 or 7 digits in the first set of numbers and 4 digits in the second set of numbers.Gucci Vintage Serial NumbersThe
 
Серията трябва да се състои само от цифрови цифри и никога да не включва никакви букви от азбуката! Използваният шрифт има засечки, подобни на шрифта на Times New Roman, повечето фалшификати разбират това погрешно и използват широк, тъп шрифт, подобен на Helvetica или Arial.

ЦЕНАТА

Gucci Sylvie Handbag With Genuine Crocodile Leather
 
Обувките Gucci от автентична кожа са изработени от и миришат на естествена кожа. Фалшивите обувки на Gucci използват твърдо платно, имитиращо двойното G лого. Автентичните Gucci's ще използват плат с щампа, който има преливащо качество на тъканта.

СТЕЛКА
Gucci Shoe LiningСтелката на автентичните обувки Gucci използва еластична, висококачествена кожа, а петата на стелката трябва да бъде щампована с „Gucci“ и „Made in Italy“, фалшификати ще имат евтина стелка. Уверете се, че сте проверили логото за небрежни линии или кървящи ъгли, отпечатъкът трябва да е отчетлив и чист!

ПОДМЕТКИТЕ
Authentic Gucci Soles
 
Ако подметките са направени от синтетичен материал вместо от кожа, най-вероятно е фалшификат. Автентичните подметки на Gucci трябва да бъдат щамповани над размера на обувката с „Gucci“ и „Made in Italy“. Някои обувки на Gucci ще имат сребърна или златна плоча, гравирана с „GUCCI“, разположена под размера на обувката.
 
Authentic Gucci Shoe Soles

КУТИИ ЗА ОБУВКИ GUCCI И ТОРБИ ЗА ПРАХ


Емблематичните кутии за обувки Gucci не са се променили много през десетилетията, до ден днешен има само два известни дизайна на кутии за обувки: черно-бялата версия и емблематичната кафява версия.

White Gucci shoe boxС черно-бялата кутия за обувки цялата кутия трябва да е черна, с изключение на капака, който трябва да има черна рамка, обграждаща строго бялата горна част, което прави кутията да изглежда безшевна. Логото на Gucci обикновено се поставя в долната част.

Brown Gucci Shoe BoxКафявият вариант трябва да има логото „Gucci“, отпечатано в центъра на корицата. Фалшивите кутии често използват плътно разположено лого или го отпечатват твърде голямо. Истинската кутия ще изглежда изискана, а емблематичната двойна G емблема ще бъде релефна във верижна шарка по цялата кутия. Кутията трябва да се чувства здрава и да не е крехка. Торбичките за прах също се предлагат в черно-бели или кафяви версии. Те са малко по-трудни за разграничаване, тъй като са се променили няколко пъти през годините. Ако срещнете непозната торбичка за прах, винаги проверявайте следното: качествен материал, точен печат, подравняване и шевове. Автентичните торбички за прах трябва да постигнат всичко това перфектно.

White Gucci Dust bag

По-новите торбички за прах обикновено са бели с черен шнур, материалът трябва да е като сатен. Логото на Gucci трябва да бъде на сив фон, заобиколено от черна рамка.
 
КАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА И ШИВ
 
Gucci leather derby shoesУверете се, че шевовете са зашити ръчно, шевовете обикновено се виждат с просто око. Ако шевовете са зашити хаотично от шевна машина или имат зигзагообразна форма, вероятно са фалшиви. При фалшификати често се използват залепени подметки и синтетични материали. Автентичните обувки Gucci са перфектно изработени, така че очаквайте шевовете да бъдат перфектни и бъдете подозрителни, ако забележите дори един шев не на място.

ПРОВЕРЕТЕ СЕРИЙНИЯ НОМЕР

Gucci Shoes Serial Number
 
Автентичните Gucci имат сериен номер, който трябва да се състои от две неща: шестцифрен номер на стила и оразмеряването (общо осем числа). При маратонките сериалът обикновено се намира в петата на подплата. За дамски обувки серията трябва да се намира на подметката точно над размера.

ЦВЕТЪТ

Gucci Sneakers Iconic ColoursАко цветовете не са в съответствие с официалните зелено и червено на Gucci, вероятно това е фалшив. Фалшификатите обикновено имат по-ярки зелени и червени и ако срещнете обувки с лъскави или силни текстури на ивиците, бъдете подозрителни. Gucci обикновено изобразява своите емблематични ивици по матов и приглушен начин.

ЦЕНАТА

Gucci Python Horsebit Knee BootsНовите обувки Gucci се продават на дребно от $200 до $3,500. Ботушите Python Horsebit са най-скъпият чифт обувки Gucci - те се продават на дребно за $3500 и са изработени от кожа на питон.
Gucci Store V&A Waterfront